International Sales Manager, Europa – Entrepreneur til teknisk projektsalg af turn-key løsninger til security checkpoints i lufthavne

Brænder du for rådgivning og strategisk salg af tekniske løsninger? Vil du være med til at sætte turbo på salget af security checkpoints til internationale lufthavne? Motiveres du af at arbejde i en innovativ og ambitiøs virksomhed i vækst, hvor du får stor medindflydelse?

WO Airport Interior A/S har udviklet et unikt modulsystem til opbygning af effektive security checkpoints og står i en særdeles gunstig position i et marked med store vækstpotentialer. Som en del af vækststrategien styrkes salget nu med stillingen som International Sales Manager.

 

Jobbet

I tæt samarbejde med idémanden og ejer af virksomheden får du ansvaret for at udvikle og drive rådgivning og salg overfor internationale lufthavne i Europa. Du får ansvar for opbygning og udvikling af forhandler- og partnernetværk og etablering af aftaler. Dermed kommer du til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomhedens markedsposition, og for den rette person vil der være mulighed for partnerskab på sigt. Du får et grundigt kendskab til modulsystemet og den nyeste viden om den tekniske og lovgivningsmæssige udvikling indenfor security, som vil give dig en stærk position i samarbejdet med dine kunder. Du får ansvaret for eget salgsbudget, og har stor indflydelse på markedsføringstiltag og virksomhedens udviklingsplaner.

Dine opgaver

  • Opsøge og opdyrke relationer til potentielle kunder på det Europæiske marked udenfor Skandinavien
  • Planlægge og udføre salgs- og forhandlingsmøder
  • Analysere kundens behov og udarbejde tekniske løsningsforslag
  • Medvirke i etablering af forhandler- og partnerskabsaftaler
  • Ansvarlig for besvarelse af udbudsmateriale i samarbejde med den teknisk ansvarlige
  • Medvirke til udvikling af markedsføringstiltag samt deltagelse på internationale messer

Du vil komme til at arbejde ud fra kontoret i Randers. Rejseaktivitet vil være en naturlig del af det internationale salg og du skal regne med 50-75 rejsedage om året.

Din gage og øvrige ansættelsesvilkår vil matche dine kvalifikationer.

Din profil

Det er afgørende, at du kan skabe kontakter til nye kunder og kan analysere deres behov med afsæt i en god forståelse for security processer og de forskellige interessenters behov i en lufthavn. Du motiveres af at udvikle relationer, finde løsninger og ikke mindst lukke salget.

Du trives med et tværfagligt samarbejde i et lille team med internationalt fokus og ved, at succesen har afsæt i jeres fælles entreprenørship, fleksibilitet, vedholdenhed og gode humør.

Motivation finder du i at arbejde selvstændigt i et dynamisk og innovativt miljø, hvor du skal udfylde rammerne i en nyoprettet stilling og derved præge og udvikle markedstiltag.

Du kan dokumentere resultater fra en fokuseret og vedholdende indsats med lange salgsprocesser. Du kommer sandsynligvis fra en teknisk B2B-virksomhed, der opererer internationalt. Du har måske en teknisk baggrund. Din arbejdsmetode er struktureret og analytisk, og du er en god kommunikator eksternt som internt. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau, og har du andet europæisk sprog på højt niveau, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Om os

Du tilbydes en stilling i en attraktiv dansk virksomhed med en spændende international kundebase.
Virksomhedens vision er: Worlds best security process

På baggrund af opnåede resultater i stillingen, vil der på sigt være mulighed for medejerskab.

Kulturen hos WO Airport Interior er uformel med en ledelsesstil i øjenhøjde og en arbejdsform drevet af fokus på kvalitet, kunder, innovation og vækst.

Har du spørgsmål, kan du ringe til seniorkonsulent Annette Randrup Hansen (Konsulenthuset ballisager) på 3062 8923. Stillingen skal besættes snarest, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.

Konsulenthuset ballisager er en landsdækkende, mellemstor HR-virksomhed. Vi er specialister i professionelle matchprocesser mellem kandidater og virksomheder og arbejder udelukkende med outplacement, karriererådgivning og rekruttering.
Vores rådgivning er videnbaseret, og vi gør os umage med at finde den rette løsning til den konkrete udfordring.

We use cookies to give you a better user experience and for the purpose of analytics. Read more

Cookies on this website is set to give you the best possible experience and for analytics purpose. If you click accept, we are considering this as your consent.

Luk